Τεχνική Υποστήριξη ΕΛΜΗ SYSTEMS: 210 2002 200 210 2002 300
My Digital Accounting & Tax Application aade.gr/myDATA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – MY DATA INVOICEHUB

Ανακοίνωση

Η Elmisystems S.A., η O.T.S. Η S.A. και η High Technology S.A. σε συνεργασία με την EpsilonNet S.A συνδυάζουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα νέο εταιρικό σχήμα την INVOICEHUB S.A.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι η Elmisystems,  συνδυάζοντας την πολυετή γνώση και εμπειρία της σε λύσεις φορολογικής συμμόρφωσης καθώς και εφαρμογές ηλεκτρονικής τιμολόγησης, με την γνώση και εμπειρία των εταιρειών O.T.S. S.A. και High Technology S.A, και σε συνεργασία με την EpsilonNet,  δίνει ώθηση στα σχέδια επέκτασής της  με στόχο να καταστεί ο ηγέτης σε εφαρμογές λογισμικού φορολογικής συμμόρφωσης (Ηλεκτρονικά Βιβλία AADE – MyData) και λύσεις eInvoicing – eArchiving!

Και οι τρεις εταιρείες Elmisystems, O.T.S. SA & High Technology SA, σε συνεργασία με την EpsilonNet  ενώνουν  τους πόρους και την προσπάθεια τους, με κοινό όραμα την δημιουργία ενός σύγχρονου και ευέλικτου νέου εταιρικού μοντέλου, με ανεξάρτητες κάθετες δομές και οργάνωση . Η νέα εταιρεία αποτελεί μια εξαιρετική ομάδα που συνεργάζεται αρμονικά επικεντρωμένη στον πελάτη για την παροχή λύσεων εφαρμογών φορολογικής συμμόρφωσης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Τι σημαίνει αυτό για όλα τα μέρη;

Ενώ όλα τα μέρη που απαρτίζουν τη  νέα εταιρεία InvoiceHub S.A. θα συνεχίσουν να λειτουργούν με ανεξάρτητα τμήματα πωλήσεων από την πλευρά του κάθε μέλους ξεχωριστά , θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τομέα του R&D, της ανάπτυξης λογισμικού και της τεχνογνωσίας.

Η Γεωργία Λαγουσάκου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Elmisystems, σχολίασε σχετικά :

“Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει αυτή η συνεργασία των τριών εταιρειών για τους πελάτες μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την υγιή, ακμάζουσα εταιρεία που δημιουργήσαμε τα τελευταία 49 χρόνια. Σήμερα είναι η αρχή για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Η κουλτούρα και οι στόχοι των τριών εταιριών είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι. Το όραμά μας είναι πελατοκεντρικό. Η InvoiceHub θα προσφέρει και στις τρεις εταιρείες την ευκαιρία να επεκτείνουν το πελατολόγιό τους, να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους  και να συνεχίσουν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους”