Τεχνική Υποστήριξη ΕΛΜΗ SYSTEMS: 210 2002 200 210 2002 300

AndroidTM 6.0, ένας CMOS imager και η αντοχή συνδυάζονται τώρα σε μία μόνο συσκευή

 Το IT–G400 φορητό τερματικό χρησιμοποιεί AndroidTM 6.0 πλατφόρμα, συνδυάζοντας της προηγμένη τεχνολογία και την άριστη λειτουργικότητα, με την ανθεκτικότητα και τη δυνατότητα ακριβούς σάρωσης.

it-g400-series-article-1

Εξοπλισμένο με το AndroidTM 6.0

Το IT–G400 φορητό τερματικό είναι εξοπλισμένο με το AndroidTM 6.0 λειτουργικό σύστημα και τον 1.2 GHz Quad Core επεξεργαστή ο οποίος προσφέρει υψηλές επιδόσεις. Προσφέρονται με 2 GB RAM και 16 GB Flash Memory ROM. Αυτές οι υψηλές προδιαγραφές έχουν ως αποτέλεσμα την επαγγελματική αποδοτικότητα του συγκεκριμένου φορητού τερματικού.

Συμβατότητα με τα Google Mobile Services (GSM)

 Το ΙΤ-G400 επιτρέπει την πρόσβαση στα Google apps, συμπεριλαμβάνοντας το Google Play και το Google Maps.Gmail, Google Drive και το Google Chrome είναι επίσης διαθέσιμα.

C-MOS imager για 1-D και 2-D code reading

Το IT-G400 έχει την δυνατότητα ανάγνωσης 1D και 2D κωδικών ενός μεγάλου εύρους συμβόλων. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λειτουργίες δίνει την δυνατότητα ανάγνωσης δύσκολα αναγνώσιμων κωδικών (όπως ασθενώς τυπωμένους, σκιασμένους, θολούς ή λερωμένους) και προσφέρει μεγαλύτερο βάθος ανάγνωσης συμβόλων. 

it-g400-series-article-3

Υψηλή αντοχή που αντέχει ακόμα και σε πτώση ύψους 1.5 m

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη με ένα ειδικό τζάμι υψηλής ανθεκτικότητας σε γρατζουνιές και σε σπασίματα και επίσης διαθέτει shock-resistance το οποίο προσφέρει υψηλή προστασία στα εσωτερικά εξαρτήματα του φορητού τερματικού. Αυτές οι προδιαγραφές προσφέρουν μεγάλη προστασία και ανθεκτικότητα στο IT-G400 της CASIO και το καθιστούν ιδανικό για χρήση ακόμα και σε πολύ κακές εργασιακές συνθήκες.

it-g400-series-article-4

Μεγάλη οθόνη εύκολης θέασης

Το IT-G400 είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών LCD
it-g400-series-article-5

Επιπλέον εξειδικευμένα χαρακτηριστικά

  • Ενσωματωμένη λειτουργία GPS που δίνει την δυνατότητα ανάκτησης της τοποθεσίας (wireless WAN model)
  • Υποστηρίζει υψηλής ταχύτητας LTE και φωνητική επικοινωνία (wirelss WAN model)
  • IEEE11a/b/g/n συμβατότητα
  • Ενσωματωμένο NFC reader/writer (υποστηρίζει και RFID)
  • 2 GHZ Quad Core CPU
Μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία – 5800 mAh