Τεχνική Υποστήριξη ΕΛΜΗ SYSTEMS: 210 2002 200 210 2002 300
article gshock gbd200

H G-SHOCK ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ G-SHOCK MOVE LINEUP ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ GBD-200

Τα ολοκαίνουρια μοντέλα άθλησης, φέρουν λεπτότερο σχεδιασμό και συνδεσιμότητα Bluetooth, που θα απογειώσουν το στιλ σας.

Η Casio παρουσιάζει μια ακόμη προσθήκη στη σειρά ρολογιών άθλησης G-SHOCK MOVE, με τα μοντέλα της σειράς GBD-200. Τα νέα ρολόγια προσφέρουν μια μοντέρνα εμφάνιση σε μια κλασική σχεδίαση, με την εισαγωγή μιας λεπτότερης τετράγωνης κάσας, κατάλληλης για τις καθημερινές σας προπονήσεις.

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα άθλησης είναι εξοπλισμένα με μετρητή βημάτων, με ενσωματωμένο αισθητήρα και Bluetooth. Συνδέοντας το με το GPS του κινητού σας, μέσω της εφαρμογής G-SHOCK MOVE, μπορείτε να σχεδιάσετε και να παρακολουθήσετε την προπόνησή σας, καθώς το GBD-200 μετρά την απόσταση, την ταχύτητα, το ρυθμό και την κατανάλωση θερμίδων, παρέχοντας σας την ιδανική υποστήριξη για τις καθημερινές σας προπονήσεις. Εκτός από τη μετρηση του ρυθμού, που υπολογίζεται με βάση την απόσταση και το χρόνο, το νέο μοντέλο διαθέτει λειτουργία μνήμης καταχώρησης 100 γύρων, 2 χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης – 1/1δευτ. – 100 ώρες (με αυτόματη επαναλαμβανόμενη μέτρηση), AutoLED φωτισμό στο μπροστινό μέρος του ρολογιού, προσφέροντας ευκολία στις νυχτερινές σας προπόνησεις και πρόσβαση στα δεδομένα του LifeLog και του ιστορικού δραστηριότητας στην εφαρμογή.

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ρολογιών, το ολόμαυρο GBD-200-1ER και το φλούο κίτρινο GBD-200-9ER σχεδιάστηκαν για να σας παρέχουν στιλ, κάθε φορά που προπονείστε. Διαθέτει λεπτή σχεδίαση κάσας και λουράκι από καουτσούκ, που επιτρέπει να περνάει ο αέρας προς αποφυγή της υγρασίας, ώστε να σας παρέχει άνεση και τέλεια εφαρμογή όταν κινέιστε.

Τα χαρακτηριστικά των μοντέλων G-SHOCK GBD-200 περιλαμβάνουν:

  • Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς
  • Αδιαβροχοποίηση έως και 200 μέτρα
  • Ειδοποίησεις με δόνηση
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2 χρόνια
  • Αυτόματο φωτισμός με LED (Super Illuminator)
  • 4 ημερήσια ηχητικά σήματα
  • Χρονόμετρο – 1/100 δευτ. – 100 ώρες
  • 5 Timer – 1/1 δευτ. Την ώρα (με αυτόματη επανάληψη)
  • Λειτουργία παγκόσμιας ώρας (38 ζώνες ώρας, 38 πόλεις + UTC)
  • 12/24 μορφή ωρας

Σχετικά με το G-SHOCK

Τα ρολόγια G-SHOCK από την CASIO είναι συνώνυμα της ανθεκτικότητας, που δημιουργήθηκε από το όνειρο του προγραμματιστή κ. Ibe, να «δημιουργήσει ένα ρολόι που δεν σπάει». Πάνω από 200 χειροποίητα δείγματα δημιουργήθηκαν, δοκιμάστηκαν και καταστράφηκαν, μέχρι που τελικά το 1983 το πρώτο(και πλέον εμβληματικό) G-SHOCK κυκλοφόρησε στην αγορά της Ιαπωνίας και καθιερώθηκε ως «το πιο σκληρό ρολόι όλων των εποχών». Κάθε ρολόι περιλαμβάνει τα 6 βασικά χαρακτηριστικά: αντοχή σε μαγνητικά πεδία, στην πίεση, στις χαμηλές θερμοκρασίες, αντοχή σε κραδασμούς, στο νερό και στις κρούσεις. Τα ρολόγια κατασκευάζονται με την καινοτόμο τεχνολογία της Casio για να παραμένουν άθικτα απέναντι σε κάθε είδους κραδασμό. Αυτό επιτυγχάνεται με εσωτερικά εξαρτήματα προστατευμένα με καουτσούκ (resin) στο εσωτερικό του ρολογιού. Από την πρώτη του εμφάνιση, το G-SHOCK συνέχισε να εξελίσσεται, συνεχίζοντας να υποστηρίζει το μότο του κ. Ibe «ποτέ μα ποτέ μην τα παρατάς (never, never give up)» .