Τεχνική Υποστήριξη ΕΛΜΗ SYSTEMS:
Ολοκληρωμένες Λύσεις Λιανικής
Ολοκληρωμένες Λύσεις Λιανικής
Η ανάγκη μηχανογράφησης ενός «μικρού» καταστήματος ή μιας «μεγάλης» επιχείρησης λιανικής, είναι σήμερα επιτακτική για την επιβίωση τους.
Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που η χώρα μας βιώνει, όξυναν τον ανταγωνισμό και διαφοροποίησαν τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων. Ο μονόδρομος της οικονομικής εξυγίανσης και της διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό, είναι η στρατηγική επιλογή για κάθε επιχείρηση που προσβλέπει στο μέλλον.
H ΕΛΜΗ SYSTEMS, «λαμβάνοντας» τα μηνύματα της αγοράς και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο, δημιούργησε ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης/μηχανοργάνωσης, ικανές να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα οικονομικά δεδομένα, κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης.
banner-lianikis2.jpg

Καταστήματα Λιανικής

Η πληθώρα επιλογών από προϊόντα επαγγελματικής χρήσης, το εξειδικευμένο λογισμικό, η υποστήριξη της λύσης από την ΕΛΜΗ και το πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της, καθιστά την πρόταση μας ως την ιδεατή επιλογή για κάθε κατάστημα λιανικής.
Εμπιστευτείτε την οργάνωση του ταμείου, τον έλεγχο της αποθήκης, την κεντρική διαχείριση των υποκαταστημάτων, την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης σας στην ΕΛΜΗ SYSTEMS και εξασφαλίστε την μείωση των δαπανών σας, την ορθολογική διαχείριση των προϊόντων σας και κυρίως δημιουργείστε ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες.

Οι λύσεις λιανικών πωλήσεων απευθύνονται μεταξύ άλλων σε:


banner-estiasis2.jpg

Καταστήματα Εστίασης

Τα προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης, το δομημένο σε modules εξειδικευμένο λογισμικό, η συνολική υποστήριξη της λύσης από την ΕΛΜΗ και το πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της, καθιστά την πρόταση μας ως την ιδεατή επιλογή για κάθε μικρό κατάστημα ή μεγάλη αλυσίδα εστίασης.
Εμπιστευτείτε την οργάνωση του ταμείου, της παραγγελιοληψίας, του delivery, τον έλεγχο της κουζίνας και της αποθήκης, την κεντρική διαχείριση των υποκαταστημάτων, την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης σας (365 ημέρες τον χρόνο) στην ΕΛΜΗ SYSTEMS και εξασφαλίστε τον συνολικό έλεγχο της επιχείρησης, την μείωση των δαπανών σας και κυρίως δημιουργείστε ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες.

Οι λύσεις εστίασης απευθύνονται μεταξύ άλλων σε:


Ελάτε να πάμε ένα βήμα μπροστά!

Επικοινωνήστε τώρα με το εξειδικευμένο προσωπικό μας: