Τεχνική Υποστήριξη ΕΛΜΗ SYSTEMS: 210 2002 200 210 2002 300

Όροι χρήσης

Η Εταιρία μας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σας παρουσιάζει τους πιο κάτω όρους οι οποίοι αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας απέναντι σε όλους εσάς, τους πελάτες μας.

Η επωνυμία της Εταιρίας μας είναι:

Ελληνικά Μηχανογραφικά Συστήματα Ανώνυμος Εταιρία με διακριτικό τίτλο ΕΛΜΗ SYSTEMS A.E. και έδρα στην Λεωφ. Αθηνών 165, Χαϊδάρι).Η ΕΛΜΗ SYSTEMS A.E. (εφ’ εξής Εταιρία) δημιούργησε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα , το οποίο απευθύνεται σε όλους τους χρήστες internet που επιθυμούν να συνδυάσουν την ενημέρωσή τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η Εταιρία μας με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το παρόν e-shop.
Η Εταιρία μας δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η πλήρης ενημέρωσή αλλά και η διασφάλισή του.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.
Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από τη χρήση της, άλλως τεκμαίρεται ότι έχει παραδεχτεί όλους τους όρους λειτουργίας της.

Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματός της χωρίς προειδοποίηση.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται , βάσει ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την Εταιρία μας για τους σκοπούς της εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή σε αυτόν εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή για λογαριασμό της Εταιρίας μας στατιστικών στοιχείων.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε προσωπικό στοιχείο, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσει αλλαγή ή διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων.

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη –πελάτη. Η Εταιρία μας δεν ευθύνεται για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

 • Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Επιλέξτε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται, ολοκληρώστε άμεσα την αγορά σας.
 • Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνο 210-2002 272 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.30 – 17.00 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας. Οι κωδικοί των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμβάλλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας παραγγελίας.


Πιο αναλυτικά τα σημαντικότερα βήματα για κάθε Τεχνολογικό τομέα / Επιχειρηματικό τμήμα   χωριστά είναι τα ακόλουθα:

Μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή και μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο InfoConsumer@elmisystems.gr . Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο InfoConsumer@elmisystems.gr . Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

 • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της Εταιρίας μας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εταιρίας μας στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματά σας είναι :
  Eθνική Τράπεζα : 151/470381-27
  EURO BANK : 0026.0111.28.0200105181
  ALFA BANK : 167-00-2320-000136
  Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε μέσω fax στο 210-2111794 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση InfoConsumer@elmisystems.gr ,το καταθετήριο της Τράπεζας.
 • Με αντικαταβολή μετρητοίς με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α.). Η Εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές .Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εάν η Εταιρία μας θα εκδώσει Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο. Για τις παραμεθόριες περιοχές ισχύει ο μειωμένος Φ.Π.Α. (16 %) με προϋπόθεση την έκδοση τιμολογίου (και όχι δελτίου λιανικής πώλησης).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 2-3 ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων, η Εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή και τηλεφώνου προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα , εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ανάκληση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κ.λ.π.) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους , προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, ελλειπή εξαρτήματα κλπ.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί πάντοτε η παράδοση μαζί με το προς επιστροφή εμπόρευμα του εκδοθέντος κατά την αγορά παραστατικού (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο).

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στη διεύθυνση InfoConsumer@elmisystems.gr ή από το site της εταιρίας από την επιλογή «Επικοινωνία» στο τμήμα «Πωλήσεις Καταναλωτικών» ή επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210-2002 272. προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Θα σας συμβουλέψουμε πώς θα πρέπει να επιστραφεί. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει απλά να επιστρέψετε το προϊόν με τη συσκευασία του, μαζί με το παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο). Είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλίσετε ότι τα εμπορεύματα επιστρέφονται με ασφάλεια και χωρίς να υποστούν περαιτέρω ζημιά, γι’ αυτό παρακαλούμε να τα συσκευάσετε με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Όταν τα παραλάβουμε θα το επιθεωρήσουμε προσεκτικά ώστε να καθορίσουμε τη φύση της ζημιάς ή του ελαττώματος.

Παρακαλούμε κατανοήστε ότι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για ζημιές που έχουν σχέση με αντικανονική χρήση όπως κτυπήματα κλπ. Εάν παρατηρηθεί ότι η ζημιά δημιουργήθηκε από αντικανονική χρήση θα πρέπει, είτε να σας επιστρέψουμε το προϊόν , και να χρεωθείτε το κόστος αποστολής, είτε , αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας και μας το ζητήσετε, να το επισκευάσουμε με δική σας οικονομική επιβάρυνση. Εάν παρατηρηθεί ότι η ζημιά είναι του κατασκευαστή, εμείς αναλαμβάνουμε είτε να τη διορθώσουμε, είτε να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστρέψουμε το κόστος που επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του σε μας.

Σε όλα τα προϊόντα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή , τα κύρια στοιχεία της οποίας αναγράφονται στην περιγραφή του εμπορεύματος. Για την επιβεβαίωση του χρόνου εγγύησης απαιτείται η απόδειξη της αγοράς του προϊόντος. Συνήθης Χρόνος εγγύησης : 2 έτη από την ημερομηνία αγοράς.

Η Εταιρία μας αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός των δημιουργικών ιδεών, των γραφικών αναπαραστάσεων, των προτάσεων ανάπτυξης και του προγραμματιστικού κώδικα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της GlobalStar Interactive Intelligence, κατά τα ισχύοντα στον ν. 2121/1993.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή.

elmisystems.gr
Διαστάσεις210.0mmx140.0mmx77.0mm (Μ*Π*Υ)
ΕκτυπωτήςΘερμικός εκτυπωτής 57 mm
Οθόνη ΧειριστήΟθόνη LCD Μια γραμμή 16 χαρακτήρων
Θύρες1xRS232 (Για ανάγνωση)
1xUSB port (επικοινωνία με Η/Υ)
1xEthernet (επικοινωνία με Η/Υ)
Πληκτρολόγιο6 Πλήκτρα
Βάρος0.5kg
Ταχύτητα Εκτύπωσης70 mm/s
Τροφοδοσία DC input7V/3A
Θερμοκρασία Λειτουργίας5…+45°C
Υγρασία10%-80% R.H.
Φορολογική Μνήμη 16M16.777.216 x 1 bit structure