Τεχνική Υποστήριξη ΕΛΜΗ SYSTEMS: 210 2002 200 210 2002 300
article

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Παραστατικών στην nrg θυγατρική της Motor Oil Hellas από την ΕΛΜΗSYSTEMS

Η εταιρία nrg, θυγατρική της Motor Oil Hellas στον κλάδο προμήθειας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, εμπιστεύεται την ΕΛΜΗSYSTEMS για την λύση της άυλης αυτοματοποιημένης αποστολής και την ολοκληρωμένη ηλεκτρονική διαχείριση κάθε αξιακού παραστατικού.

Η εταιρεία αξιοποιώντας το δίκτυο πρατηρίων του ομίλου (Shell, AVIN) ξεκίνησε να αναπτύσσει το βασικό δίκτυο πρατηρίων της, με στόχο μέχρι το τέλος του 2022 να έχει δημιουργήσει 1000 σταθμούς φόρτισης.

Παράλληλα η nrg εγκαινιάζει την υπηρεσία incharge, μια εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να πληροφορηθεί ποιος σταθμός φόρτισης βρίσκεται κοντά, εάν είναι κατειλημμένος, σε ποιο σημείο βρίσκεται η φόρτιση του αυτοκινήτου ενώ προσφέρει και δυνατότητα πληρωμής για την υπηρεσία της φόρτισης.

Η επιλογή της λύσης smart@all από την ΕΛΜΗSYSTEMS, μακροχρόνιου συνεργάτη του ομίλου Motor Oil Hellas σε λύσεις φορολογικής συμμόρφωσης, επιτρέπει την υλοποίηση της άυλης αυτοματοποιημένης αποστολής και την ολοκληρωμένη ηλεκτρονική διαχείριση κάθε αξιακού παραστατικού που παράγει η NRG με απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα και σύμφωνα με την φορολογική νομοθεσία.

Από το 2009, η ΕΛΜΗSYSTEMS παρέχει στην αγορά την λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης smart@all, η οποία  ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς , είναι συμβατή με την ισχύουσα νομοθεσία και μειώνει δραματικά τα κόστη της επιχείρησης  μέσα από την αυτοματοποίηση της παραγωγής, διακίνησης  και αρχειοθέτησης  όλων των παραγόμενων παραστατικών.

Η ΕΛΜΗSYSTEMS, η οποία γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής καθώς και εφαρμογών ηλεκτρονικής τιμολόγησης και MyDATA, αυξάνοντας σημαντικά την απόδοση και παραγωγικότητα της επιχείρησης, συμβάλλοντας στην επιτυχία της.