Τεχνική Υποστήριξη ΕΛΜΗ SYSTEMS: 210 2002 200 210 2002 300

Athens International Jewellery Show 2022

Η ΕΛΜΗSYSTEMS Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των Ιαπωνικών ρολογιών CASIO, συμμετείχε με μεγαλη επιτυχία στην 34η Έκθεση Athens International Jewellery Show 2022, όπου πάνω από 200 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν τις νέες τάσεις σε χρυσό και ασημένιο κόσμημα, πολύτιμους λίθους, ωρολόγια και είδη συσκευασίας.

H ΕΛΜΗSYSTEMS παρουσίασε τα ολοκαίνουρια μοντέλα CASIO για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, καθώς και limited edition models, προσφέροντας την ευκαιρία να τα ανακαλύψετε πρώτοι. Τα σύγχρονα και αγαπημένα ρολόγια G-SHOCK και EDIFICE κέρδισαν τις εντυπώσεις με τα πιο ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που επιτάσσει η μόδα, ενώ τα διαχρονικά ρολόγια της VINTAGE συλλογής της CASIO, προσέφεραν περισσότερες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων για τους λάτρεις του κλασικού.

Η Athens International Jewellery Show, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κοσμήματος στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε από τις 25 ως τις 28 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.